sâmbătă, 11 decembrie 2010

Capsule bazice pentru echilibrul metabolismului Fitne



Aceste capsule neutralizează metabolismul acizilor într-un mod natural. Siropul pe bază de grâu şi sfeclă roşie îmbunătăţeşte structura celulelor şi ajută la eliminarea acizilor. Sunt recomandate în condiţii de stres, lipsa de mişcare, carenţe în alimentaţie.

Greutate netă: 42.3 g – 60 capsule

Beneficii: Uleiul de luminiţa nopţii ajută la întărirea sistemului imunitar, la elasticizarea şi catifelarea pielii. Are un efect pozitiv asupra oscilaţiilor hormonale din timpul menstruaţiei. Un raport echilibrat bază-acid este decisiv pentru un metabolism sănătos. Siropul pe bază de grâu şi sfeclă roşie îmbunătăţeşte structura celulelor şi ajută la eliminarea acizilor. Concentratul de sfeclă roşie creşte rezistenţa fizică a organismului, are proprietăţi tonice, laxative şi diuretice. Grâul verde este un mijloc foarte eficient de dezintoxicare a organismului, energetic, vitalizant, reface structura celulelor, vindecă anemia, astenia fizică şi intelectuală, asigură creşterea.

Mod de utilizare: Acest produs este un supliment alimentar, nu poate înlocui o dietă normală, nu este un medicament. Persoanele cu probleme de sănătate grave trebuie să primească acordul medicului pentru a putea consuma acest produs.

Asteptări: Aministrarea conform specificaţiilor ajută la eliminarea disconfortului resimţit în urma unor deficiente în buna funcţionare a metabolismului.

Sfaturi şi precauţii: Sunt recomandate în ...

Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Capsule bazice pentru echilibrul metabolismului Fitne