duminică, 12 decembrie 2010

Capsule BIO cu dovleac pentru echilibrul functiilor renale Fitne



Acţionează pozitiv asupra metabolismului, funcţiilor renale şi vezicii urinare. Ajută la o mai bună funcţionare a vezicii urinare şi rinichilor atât la femei, cât şi la bărbaţi. Conţine extract din miez şi seminţe de dovleax şi utilizează întregul potenţial curativ al dovleacului.

Greutate netă: 16.59 g – 30 capsule

Beneficii: Este recomandat ca având beneficii deosebite pentru vezica urinară şi rinichi, pentru stabilizarea schimbului de elemente la nivelul prostatei. Ajută la o mai bună funcţionare a vezicii urinare şi rinichilor atât la femei, cât şi la bărbaţi. Efect pozitiv şi asupra vezicii urinare iritate. Ajută la elasticitatea prostatei şi la îmbunătăţirea incontinenţei urinare. Seminţele de dovleac sunt recunoscute pentru proprietăţile lor de a influenţa eliminarea paraziţilor intestinali, de a regla colesterolul, fiind totodată bune energizante. Extractul de dovleac este extrem de bogat în magneziu şi potasiu, având astfel şi un important efect laxativ.

Asteptări: Administrarea capsulelor cu dovleac dizolvă cristalele urinare, înlătură senzaţia de usturime din timpul urinării precum şi durerile provocate de pietrele la rinichi ajutând la dizolvarea acestora. Elimină infecţiile apărute la nivelul tractului urinar, având efect antiinflamator şi antiseptic.

Sfaturi şi precauţii: Pe lângă efectele benefice aduse de Capsulele cu dovleac BIO, pentru echilibrul funcţiilor renale se mai recomandă respectarea unei diete alimentare şi a unei hidratări corespunzătoare. Se va evita pe cât posibil consumul de ...

Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Capsule BIO cu dovleac pentru echilibrul functiilor renale Fitne