sâmbătă, 11 decembrie 2010

Vitamine B complex – capsule Fitne



Conţine toate cele opt vitamine B active biologic pentru schimbul energetic la nivelul celulelor, mai ales al celulelor sistemului nervos. Este recomandat mai ales pentru vegetarieni, femei însărcinate, care alăptează, vârstnici, pentru oboseală şi lipsa de vitalitate.

Greutate netă: 37 g – 60 capsule

Beneficii: Complexul de vitamine FITNE plus vitamina C servesc completării alimentaţiei cu vitamina B12 vegetală şi cu acid folic în cazul unei carenţe condiţionate de alimentaţie, ca de exemplu în cazul vegetarienilor. Vitaminele complexului vitaminic B sunt importante pentru metabolismul energetic celular şi pentru funcţionarea celulelor nervoase, cât şi pentru memorie şi concentrare, în timp ce legăturile de clorofilă şi flavonoidele din sucul din iarbă de grâu şi spirulină hrănesc organismul cu substanţe vegetale secundare valoroase, întărind sistemul imunitar împotriva radicalilor liberi.

Mod de utilizare: Se administrează pe cale bucală 3 capsule pe zi, zilnic. Este recomandat mai ales pentru vegetarieni, femei însărcinate, care alăptează, vârstnici.

Asteptări: Administrarea conform specificaţiilor poate mări capacitatea de învăţare, concentrare şi de a depune efort.

Sfaturi şi precauţii: Este recomandat mai ales pentru vegetarieni, femei însărcinate, care alăptează, vârstnici, pentru oboseală şi lipsă de vitalitate, în caz de ...

Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Vitamine B complex – capsule Fitne