duminică, 12 decembrie 2010

Capsule cu enzime vegetale si concentrat de ananas Fitne



Conţin enzime pentru separarea proteinelor, grăsimilor şi carbohidraţilor, pentru a valorifică toate componenetele alimentaţiei zilnice în energie pentru metabolism.

Greutate netă:
19.38 g – 60 capsule

Beneficii:
Capsulele cu enzime vegetale şi concentrat de ananas Fitne favorizează digestia grăsimilor şi uleiurilor alimentare, a carbohidraţilor şi proteinelor. Sunt recomandate în cazul unui tranzit intestinal lent, în cazul hipofuncţiei ficatului şi a pancreasului. În uzul intern ananasul şi tărâţele de grâu au o acţiune benefică împotriva tulburărilor digestive, constipaţiei, obezităţii şi enterocolitelor. Papaină este cea mai importantă enzimă aflată în frunzele şi fructele plantei tropicale papaya. Această enzimă este asemănătoare cu pepsină produsă de organismul uman şi intervine în descompunerea alimentelor. Principalul efect constă în predigestia cărnii (adică pregăteşte carnea încă înainte de a ajunge în stomac şi de a începe digerarea ei). Majoritatea enzimelor de origine vegetală funcţionează identic atât în mediul acid, cât şi în cel alcalin, acţiunea lor extinzându-se asupra întregului tract digestiv. Sunt recomandate în cazul unui tranzit intestinal lent, în cazul hipofuncţiei ficatului şi a pancreasului împreună cu Supliment alimentar BIO pentru digestie Life Impulse.

Mod de utilizare:
Se administrează de 2 ori pe zi 1 capsulă înainte de mesele principale cu mult lichid.

Asteptări: La scurt timp de la administrarea capsulelor digestia devine mai rapidă şi mai uşoară. Dispare disconfortul resimţit în cazul unui metabolism leneş.

Sfaturi şi precauţii: Pe lângă administrarea capsulelor se recomandă ...

Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Capsule cu enzime vegetale si concentrat de ananas Fitne