sâmbătă, 11 decembrie 2010

Ceai BIO pentru tuse si bronaita



Ceaiul BIO pentru tuşe şi bronşită Fitne are un efect uşor de eliberare a mucozitatilor şi de combatere a iritaţiilor. Este recomandat în cazul unor afecţiuni ale cailor respiratorii şi tusei uscate. Cimbrul dezinfectează şi asigură un gust aromat.

Greutate netă: 2.1 g x 20 pliculete

Beneficii: Ceaiul Fitne pentru bronhii se foloseşte când apar simptome de bronşită ,dar şi pentru alinarea iritaţiilor căilor superioare respiratorii, în cazul apariţiei tusei uscate. Utilizarea frecventă ajută la o însănătoşire mai rapidă în cazul tuşelor. Ajută la ameliorarea simptomelor unor afecţiuni ale căilor respiratorii şi tusei uscate. Pătlagina se foloseşte pentru calmarea tusei şi ca expectorant, fiind un bun antiseptic, în timp ce ceaiul de lemn dulce fluidifică secreţiile traheobronhice şi faringiene, datorită glictrizinei de natura triterpenica.

Mod de utilizare: În cazul în care nu a fost prescris diferit, se bea de mai multe ori pe zi o cană de infuzie de ceai, proaspăt preparată, în următorul fel: Peste 1/2 plicuri se toarnă apă clocotită (150ml), se acoperă şi se lasă 10 minute.

Asteptări: Datorită conţinutului bogat în rădăcina de lemn-dulce acest ceai este ...

Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Ceai BIO pentru tuse si bronaita