sâmbătă, 11 decembrie 2010

Sare natur si recipient pentru curatare nazala Fitne



Recipient ce conţine o substanţă de clătire a naşului pe bază de sare natur pentru curăţarea uşoară, intensivă a naşului. Sărea natur este recomandată pentru diferitele afecţiuni ale cailor respiratorii precum iritaţii, mucozităţi abundente.

Greutate netă: 1.8 g x 20 pliculete

Beneficii: Ajută la prevenirea răcelilor, împotriva alergiilor la polen, praf şi ciuperci de mucegai, în cazul expunerii la cantităţi mari de praf, formării mucoasei şi a crustei în nas, nas uscat, inflamării naşului şi a sinusului nazal colateral. Sarea naturală FITNE conţine minerale, care într-o cantitate mai mare se aseamănă cu lichidele corporale umane ca sângele, mucoasă şi lichidul din care sunt formate lacrimile. Însuşirile acestei sări naturale, o fac să fie deosebit de potrivită pentru curăţarea naturală şi îngrijirea nasului şi a mucoasei nazale. Este bine tolerată şi întăreşte efectul tratamentelor mecanice de spălare a fosei nazale principale.

Mod de utilizare: Pentru a umple, ridicaţi capacul. Recipientul se umple de sus, până la marcaj (200 ml), cu apă călduţă şi se adaugă o punguţă dozată cu soluţie salină nazală (1,8 g). Se pune capacul la loc, iar deschizătura din capac se acoperă cu degetul.

Asteptări: Prin utilizarea zilnică, ajută la funcţia naturală de curăţare şi protejare a nasului, eliberându-l de particule, alergeni sau microbi. Duşul nazal este ...

Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Sare natur si recipient pentru curatare nazala Fitne