duminică, 12 decembrie 2010

Praf solubil bazic BIO pentru echilibrul metabolismului Fitne



Praful solubil Fitne sprijină echilibrul acizi-baze printr-o combinaţie specială din extracte din fructe şi legume.

Greutate netă: 210 g

Beneficii: Acest produs este bogat în săruri minerale organice şi acid de fructe, are un efect de formare a bazelor în corp şi împotriva unei supraacidulari. Este recomandat pentru un echilibru bazic în caz de supraacidulare, în cazul unei alimentaţii unilaterale şi pentru produse ce conţin puţine baze (carne, cafea, dulciuri), în caz de stres şi lipsă de mişcare. Extractul de morcov este benefic în cazul constipaţiei, extractul de banane conferă o digestie sănătoasă, ajută în cazul anemiilor şi dereglărilor intestinale. Extractul de dovleac elimină paraziţii intestinali şi are rol energizant. Pentru un echilibru optim al necesarului de acizi-baze se recomandă folosirea produsului împreună cu Capsule bazice pentru echilibrul metabolismului Fitne.

Mod de utilizare:
1 linguriţă cu vârf pe zi (cca. 7g) se amestecă cu 250 ml apa. Băutură rezultată se bea cu o oră înainte de masă.

Asteptări: Aministrarea conform specificaţiilor ajută la eliminarea disconfortului resimţit în urma unor deficiente în buna funcţionare a metabolismului.

Sfaturi şi precauţii: Este recomandat pentru un echilibru bazic în caz de supraacidulare, în cazul unei alimentaţii unilaterale şi pentru produse ce conţin ...

Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Praf solubil bazic BIO pentru echilibrul metabolismului Fitne