duminică, 12 decembrie 2010

Capsule cu ulei de luminita noptii pentru femei Fitne



Uleiul de luminiţa nopţii constituie o sursă importantă de acizi graşi nesaturaţi care sunt atât de importanţi în cazul metabolismului şi ajută sistemul imunitar al organismului. Capsulele FITNE pe bază de ulei de luminiţa nopţii presat la rece asigură pentru metabolism în diferite faze ale ciclului menstrual, dar şi pentru creşterea stării de bine şi a performanţelor intelectuale.

Greutate netă: 40 grame - 60 capsule

Beneficii: Supliment nutritiv pentru asimilarea acizilor graşi, esenţiali pentru îmbunătăţirea stării generale a organismului şi a performanţei.

Efecte: Uleiul natural de luminiţa nopţii este bogat în acizi graşi nesaturaţi, de exemplu, acizi foarte importanţi gamma-linolen (10%), aminoacizi, minerale şi vitamine. Acizii Linolen se găsesc aproape în fiecare proces de metabolizare. Uleiul de luminiţa nopţii ajută la întărirea sistemului imunitar, la elasticizarea şi catifelarea pielii. Are un efect pozitiv asupra oscilaţiilor hormonale din timpul menstruaţiei şi stimulează arderea grăsimilor saturate.

Aşteptări: Cu ajutorul capsulelor de luminiţa nopţii se observă o îmbunătăţire a tonusului şi o îmbunătăţire în aspectul pielii. Diminuează disconfortul resimţit în timpul menstruaţiei.

Sfaturi: Se recomandă folosirea în caz de oscilaţii ale metabolismului care pot influenţa starea generală a organismului, sindrom premenstrual sau piele uscată.

Mod de utilizare: Se recomandă administrarea a ...

Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Capsule cu ulei de luminita noptii pentru femei Fitne